Regional Plunket Hub, Whanganui/Manawatu

Plunket needed a welcoming, homely facility to host groups, facilitate interaction between new parents and provide clinical services. We undertook this fitout of an existing building for them, reorganising the spaces to better suit their needs and ensuring the building was warm and modern. The relatively neutral fitout is enhanced by bright hexagonal carpet squares emphasising Plunket’s logo colours – and they’ve proven to be a magnet to small children! The space is now bright, colourful and presents a relaxing, enticing space for new mothers to safely allow their babies to play while chatting to others or to take part in classes, playgroups or nurse appointments. A radical change from the old, drafty facility – and playgroups are now at maximum capacity!

Library Reinvigoration, Whanganui


When we were commissioned to provide a new, fresh colour palette for Whanganui’s public library, we worked with the colours of the Kereru, native pigeon – and created a brave impressionistic design which swirled from blues and greys to pinks and turquoises, and back again across the 400m/2 open floorspace, using Inzide’s commercial carpet range. The tired ceiling skylight panels were reinvigorated with bright colours, as were the walls. A fast track project that we project managed successfully as a round-the-clock operation with local contractors to enable the library to reopen after only 14 days’ closure.

Villa rework in Auckland Central

The new kitchen with high gloss cabinetry and Cole & Son wallpaper behind the stove.

The new kitchen with high gloss cabinetry and Cole & Son wallpaper behind the stove.

Client's own dining table by Harvey Designs circa 1974, formica bench with rimu clashing works well with the villa setting.

Client’s own dining table by Harvey Designs circa 1974, formica bench with rimu clashing works well with the villa setting.


In order to insert a cavity slider in the hall for warmth and noise reduction, we faked a repeat of the colonial overhead detail and our new door could slide across.

In order to insert a cavity slider in the hall for warmth and noise reduction, we faked a repeat of the colonial overhead detail and our new door could slide across.

New tiled bathroom with our trademark double opal globes on textile lighting cable.

New tiled bathroom with our trademark double opal globes on textile lighting cable.


Drawingroom [017] Drawingroom [018]

Suffering from a bad renovation, our client wanted light and warmth, as well as a breath of fresh air, into her home, while complementing the colonial style. We reorganised the rooms to allow a large living area to the rear, including creating a new bathroom and kitchen, while adding colour and skylighting to the home. The wallpaper in the kitchen is Cole & co Mimosa. Photos by Yuki Sato Photography.

Detailed Residential Extension in Kelburn

Detailed residential extension in Kelburn, Wellington. Added new conservatory living spaces, kitchen and bathroom to once dark, constrained villa, utilising existing heavily retained rear courtyard.

Conversion of Twin Flats

Conversion of twin flats to single home, Wellington. Insertion of new, light-filled staircase and upgraded lower floor to 1960’s house. Incredible transformation.

Sarjeant Gallery

Managed fitout of new premises for the iconic Sarjeant Gallery and Collection. Includes retail shop, education, workshop, staff and catering facilities as well as exhibition spaces and collection store.

Proposal for Large-Scale Renovation

Proposal for large-scale renovation of 1960’s ‘state’ house, Ohakune, adding 100m/2 of new area at ground floor and new first floor level and outdoor living areas.

Sacred Heart Church

Sacred Heart Church – Architect (post design phase) for total restoration and strengthening project which included a new Parish Centre, landscaping and extension works. Inglewood, Taranaki.

Arlington House

Arlington House: Added three new themed bathrooms to a historic Arts & Crafts home for conversion to Bed & Breakfast. Refurbished & restyled house generally including two existing bathrooms. Epsom, Auckland.

Southwark, London

Project team member, Construction Phase, Montevetro Apartments, Richard Rogers Architect, Southwark, London